Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Aarhusiansk mode-initiativ lancerer blogfællesskab

Det regionale midtjyske initiativ Headstart Fashion lancerer nu en blogplatform i håbet om at samle og udvikle aarhusiansk mode.
Det regionale midtjyske initiativ Headstart Fashion lancerer nu en blogplatform i håbet om at samle og udvikle aarhusiansk mode.

Det midtjyske modeinitiativ Headstart Fashion har netop lanceret blogfællesskabet Fashion Unit.

Her samler det regionalt støttede projekt indlæg fra en række af de største århusianske bloggere – herunder Stonemuse, Golden Ghetto og Style Under Scrutiny (se hele listen her) – i håbet om at platformen kan fungere som en ”samlende enhed for dele af bloggermiljøet med udgangspunkt i Aarhus/Jylland.”

Sådan forklarer konsulent i Aarhus Kommune og projektleder på Headstart Fashion Christian Chapelle tankerne bag Fashion Unit til FashionForum.dk. Han tilføjer:

”Det er tillige forhåbningen, at initiativet vil kunne bredes ud i Jylland og hvis det giver mening/værdi til resten af landet.”

Lasse Ribergård Rasmussen, en af bloggerne der har tilsluttet sig platformen – som sammen med kæresten Sidsel Hilden-Hamann driver bloggen sidseloglasse.com, er glad for at være en del af samarbejdet:

“Vi har valgt at være med i Fashion Unit fordi vi tror på, at Aarhus som modeby har et kæmpe potentiale, som vi gerne vil hjælpe med at udvikle og støtte op om,” siger han.

Christian Chapelle håber, at initiativet kan bidrage til at synliggøre de østjyske modevirksomheder:

”Det kan ske via de daglige indlæg, som bloggerne leverer, eller via tematikker, som lanceres med jævne mellemrum (på platformen, red.). Bloggerne har den fordel, at de er i øjenhøjde med modens slutbrugere,” siger han til FashionForum og fortsætter:

”Det handler om kommunikation fra forbruger til forbruger, og lige præcis denne kommunikation er guld værd i dagens samfund, hvor forbrugeren har fået betydelig mere indflydelse.”

Headstart Fashion er et regionalt initiativ, der ifølge en meddelelse skal gøre Region Midtjylland til Danmarks nye hotspot for mode og skal samtidig være et knudepunkt, der binder modebranchen i regionen sammen og skaber relationer til resten af DK og udlandet.

”Derfor giver det mening at understøtte på mange forskellige niveauer, og en fuldendt modecyklus omfatter i dag også modebloggerne,” slutter meddelelsen. Se mere om Fashion Unit her.