Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Stine Goya udstiller i Normann Space

Stine Goya har udsmykket Normann Copenhagens udstillingsrum Normann Space. Du kan besøge det goya'ske univers fra den 12. juni.
Stine Goya har udsmykket Normann Copenhagens udstillingsrum Normann Space. Du kan besøge det goya'ske univers fra den 12. juni.

Fra den 12. juni slår interiørbutikken Normann Copenhagen dørene op for anden etape af det nye koncept Normann Space i den 1700 kvadratmeter store flagskibsbutik på Østerbro.

Normann Space er et blankt lærred på 45 kvadratmeter af loft, vægge og gulv, hvor forskellige kreative personligheder skiftevis inviteres til at indrette rummet på den gamle teaterscene som de ønsker. Den anden installation i rækken er skabt af designeren Stine Goya.

“Stine Goyas mexicansk inspirerede udstilling byder på smukke feminine farver som fersken, pink og pudder kombineret med karakterfulde og legende ørkenelementer som fx kaktusser. Alt sammen helt i tråd med hendes Pre-Autumn ’14 kollektion og det velkendte og personlige goya’ske univers. Udvalgte produkter fra Normann Copenhagen tilfører udstillingen et stramt og enkelt udtryk og står som kontrast til de bløde former og farver,” lyder det i en pressemeddelelse.

Ideen bag Normann Space er at give mulighed for at opleve Normann Copenhagens produkter i nye sammenhænge. Normann Space er med virksomhedens egne ord “en anderledes designoplevelse, der gerne må forarge, overraske og skabe inspiration på en og samme tid.”

Fortolket og bearbejdet natur

Normann Copenhagen lader sig ofte inspirere af modeverdenen eksempelvis, når der vælges farver til nye produkter. Stine Goya grundlagde sit eget fashion brand i 2006, og er kendt for sit personlige univers, hvor livlige farver kombineres med skulpturelle former og legende prints skabt af designeren selv.

Om konceptet bag udstillingen fortæller Stine Goya:

”Jeg har leget med forskellige udklip og elementer fra naturen som ørken og kaktusser. Jeg har lagt ”kunstige lag” af farver, materialer, film m.m. ovenpå og omkring disse elementer. På den måde relaterer de til nye civiliserede omgivelser i byen, butikken, til møbler, mode, shopping osv. Den rå, ægte natur vil være fremmed i disse omgivelser, mens den fortolkede og bearbejdede natur bliver inspirerende og stimulerende.”

Der er åbningsreception d. 12. juni kl. 17-19. Se mere lige her.