Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Soulland åbner butik i Bangkok

Soulland Bangkok bliver den første af en planlagt række af Soulland åbninger på nye markeder, lyder det i en pressemeddelelse.
Soulland Bangkok bliver den første af en planlagt række af Soulland åbninger på nye markeder, lyder det i en pressemeddelelse.

I morgen åbner Soulland deres første butik uden for Danmark. Den nye butik åbner i den thailandske hovedstad Bangkok og bliver ifølge en pressemeddelelse en del af det nye ambitiøse retailprojekt Central Embassy, hvor Soulland kommer til at hænge side om side med Kenzo, Isabel Marant, APC, Chanel, Repetto, Miu Miu, Jil Sander, Maison Martin Margiela og en lang række andre internationale brands.

Butikken i Bangkok, bliver Soullands anden flagship butik. Den første Soulland butik åbnede i København i august 2013. Soulland Bangkok åbnes i samarbejde med Uncensored Bangkok, der er en highend retailer, der har forhandlet Soulland gennem de sidste par sæsoner.

”Åbningen af Soulland i Bangkok er en plan, vi har arbejdet længe på. Vi ser den ny butik, som vores vindue til Asien. Potentialet for Soulland på det asiatiske marked er stor. Det vidner interessen fra både presse, indkøbere og forbrugere om,” siger Soullands adm. direktør Jacob Kampp Berliner i en meddelelse, hvor han fortsætter:

“Uncensored Bangkok forhandler allerede Soulland med succes og forstår vores brandværdier, blandt andet fordi de har besøgt os og taget del i Copenhagen Fashion Week de seneste sæsoner. Da det nye Central Embassy var en realitet, slog vi til, og vi glæder os til at starte op på et anderledes marked. Vi er stolte af at være et af de første skandinaviske herretøjsbrands, der åbner i Asien, og vi håber og tror, at flere vil følge trop, da de asiatiske forbrugere i stigende grad efterspørger den høje kvalitet og enkle æstetik, der er forbundet med dansk og skandinavisk design.”

Central Embassy huser ud over de mange shoppemuligheder også en lang række restauranter og cafeer, heriblandt københavnske cafe Granola, der kommer til at ligge i forlængelse af Soullands butik.

“Cafe Granola har i en lang årrække været et tilløbsstykke for kvalitetsbevidste udenlandske besøgende, der har drukket kaffe og spist side om side med de lokale på Værnedamsvej på grænsen mellem Vesterbro og Frederiksberg i København. Cafe Granola bringer den gode kaffe og franske klassikere som tatar og pariserbøf til Bangkok,” lyder det i meddelelsen.

Central Embassy er placeret i den gamle britiske ambassades have centralt i Bangkok og er forbundet med sky trains til alle hjørner af Bangkok.