Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Selfridges kåret til verdens bedste stormagasin (igen-igen)

For tredje gang i træk løber det britiske stormagasin med titlen som verdens bedste stormagasin.
For tredje gang i træk løber det britiske stormagasin med titlen som verdens bedste stormagasin.

Det britiske stormagasin Selfridges, som blandt andet forhandler danske brands som A Question Of, Skagen og Brics, vandt prisen som verdens bedste stormagasin i både 2010 og 2012. Og med prisoverrækkelsen i år fortsætter de med at bære titlen helt indtil 2016.

Det er første gang nogensinde, at prisen er blevet vundet tre gange i træk af samme stormagasin.  

”Vi har haft et forrygende par år, siden vi vandt sidste gang, og det, at vi er blevet hædret med prisen igen i år, er en hyldest til vores teams engagement. Det giver os endnu større incitament til at fortsætte med at overgå vores kunders forventninger og levere en unik og ekstraordinær shoppingoplevelse til dem,” siger Selfridges’ adm. direktør, Anne Pitcher, til FashionUnited.co.uk.

Prisen blev i forrige uge uddelt af IGDS på deres topmøde, Global Department Store Summit, i Singapore. IGDS er, ifølge FashionUnited, den største internationale sammenslutning af stormagasiner og har 37 medlemmer fra 35 lande verden over.

Der blev vurderet ud fra kriterier som fx stærke finansielle resultater, kundeservice og bemærkelsesværdige oplevelser i butikken. Her slog stormagasinet blandt andet konkurrenter som Harrods, John Lewis og Macys.

Global Department Store Summit, der bliver afholdt hvert andet år, samlede mere end 380 topledere og interessenter, som er involveret stormagasiner på tværs af jorden.