Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

The Row åbner første butik

Olsen-tvillingernes tøjmærke The Row slår dørene op til den allerførste flagskibsbutik. Selvfølgelig på Melrose Place i Los Angeles.
Olsen-tvillingernes tøjmærke The Row slår dørene op til den allerførste flagskibsbutik. Selvfølgelig på Melrose Place i Los Angeles.

Næsten ti år efter at kendistvillingesøstrene Mary-Kate og Ashley Olsen startede tøjmærket The Row, påbegynder de nu et nyt eventyr og åbner mærkets første butik på den eksklusive adresse 8400 Melrose Place i Los Angeles.

Den næsten 350 kvadratmeter store butik er bygget op som et elegant hjem med stue, spisestue og bibliotek placeret omkring en pool i midten. Tøjet er placeret på flytbare stativer blandt malerier, antikviteter og designermøbler. Også interiøret er til salg, og den danske møbeldesigner Poul Kjærholm er blandt andre repræsenteret i butikken.

”For os var det vigtigt at bygge det op som et hjem og blot lade tøjet være en del af rummet,” siger Ashley Olsen til WWD.com.

En flagskibsbutik har altid været en del af planen for tvillingesøstrene, men det har været vigtigt at tage et skridt af gangen og vente til tiden var moden, understreger Mary-Kate Olsen til Women’s Wear Daily:

”Hvert skridt på vejen er altafgørende for mærket, og vi kan ikke lide at gøre det hele på en gang. Vi kommer til e-handel før eller siden, men vi vil gerne sikre os, at vi gør dette rigtigt først.”

The Row bliver solgt i 188 butikker fordelt på 37 lande, og for Mary-Kate og Ashley Olsen fungerer den nye butik næsten som et showroom.

“Vi har 170 styles fra kollektionen repræsenteret her. De fleste butikker køber naturligvist ikke hele kollektionen, måske kun 20 pct. så det her er virkelig et sted, hvor vi kan præsentere kollektionen som i et showroom,” siger Mary-Kate Olsen til Women’s Wear Daily.