Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Danmark møder Japan på kanalrundfart med fokus på forretningspotentiale

Konsulenthuset Ayanomimi hoster i april et event med det formål at vejlede, formidle og bygge bro mellem danske og japanske virksomheder.
Konsulenthuset Ayanomimi hoster i april et event med det formål at vejlede, formidle og bygge bro mellem danske og japanske virksomheder.

Ayanomimi samler denne måned over 100 interesserede – herunder mange fra den kreative industri – på en kanalrundfart hvor networking, foredrag og brobygning mellem Danmark og Japan er i fokus.

Båden sejler fra Nyhavn samme dag som den årlige japanske Sakura-festival løber af stablen på Langelinje, nemlig den 26. april.

Ayanomimi er et dansk konsulenthus med japanske aner, som hjælper især kreative virksomheder fra Danmark med at komme godt i gang på det japanske marked.

Om bord på båden vil der blandt andet være et foredrag med det dansk-japanske arkitektfirma KatoxVictoria, der fortæller om deres erfaring med samarbejde mellem de to kulturer.

Eventet er næsten gratis – det eneste, du skal gøre, er at købe en billet til kanalrundfarten.

Turen starter kl 11:45 på Nyhavn og billetter kan købes via Billetto

Og for modeinteresserede deltagere på bådturen, kan lørdagen fortsætte på Rådhuspladsen, hvor Danish Fashion Insitute afholder deres store byttemarked, Fashion Exchange mellem 10 og 16. Eventet kan findes på facebook.