Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge

Se videoen: Cyklende bodybuildere med gasmasker til Han-show

Han Kjøbenhavn fik – igen – publikums øjenbryn til at løfte sig med et temmelig syret show-tema på Nationalmuseet.
Han Kjøbenhavn fik – igen – publikums øjenbryn til at løfte sig med et temmelig syret show-tema på Nationalmuseet.

COPENHAGEN FASHION WEEK AW14. De spektakulære shows er, sammen med de prisvindende mood-film, efterhånden blevet en del af Han Kjøbenhavns varemærke.

I sommer var deres SS14-show bygget op om et bordtennistema, hvor modellerne, som blandt andre talte tidligere bordtennislandsholdsspillere, opførte et langt spil rundt-om-bordet.

LÆS OGSÅ: ”Han Kjøbenhavn: Show med bordtennistema”

Og eftermiddagens AW14-show på Nationalmuseet stod ikke tilbage for sommerens show. Cyklende bodybuildere transporterede de sort/hvid-klædte modeller ind, mens en håndfuld stillestående modeller dannede baggrund. Nå ja, og så var samtlige modeller og muskelmænd iført tætsiddende gasmasker.

LÆS OGSÅ: “Tillykke! Han Kjøbenhavn får bronzeløve for kampagnefilm”

Kombinationen af et halvlunt lokale, en tilknappet jakke plus en gasmaske blev dog for meget for en af de stillestående modeller, som undervejs fik et ildebefindende og måtte ned at ligge et øjeblik, før han blev hjulpet ud bagved.

Showet blev dog hurtigt genoptaget, og det viste sig også, at det ikke var mere alvorligt, end at modellen få minutter senere kunne følges ind med de to designere, Jannik Wikkelsø Davidsen og Tim Faith Hancock, til publikums udtalte begejstring.

SE ET KORT VIDEOKLIP FRA SHOWET HER: