Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Style Butler åbner konceptbutik i Shanghai

Efter seks år med design- og produktionskontor i millionbyen har Style Butler nu taget det næste skridt og åbnet egen konceptbutik.
Efter seks år med design- og produktionskontor i millionbyen har Style Butler nu taget det næste skridt og åbnet egen konceptbutik.

Style Butler har åbnet deres første konceptbutik i Shanghai. Butikken slog dørene op i sidste måned i det eksklusive franske kvarter, The French Consession, på gaden An Fu Lu. På gaden ligger blandt andre det populære danske bageri Baker & Spice.

Style Butler har de seneste seks år haft design- og produktionskontor i millionbyen og har nu taget det næste skridt – en egentlig konceptbutik, “der kan formidle hele Style Butlers univers direkte til den kræsne Shanghai-kunde,” som modevirksomheden formulerer det i en pressemeddelelse.

“Vores salg i Kina har været stigende, og vores stil og naturlige materialer appellerer til den sofistikerede kvinde i Shanghai, såvel som i Europa,” siger kreativ direktør, Pernille Leschly Halle i pressemeddelelsen.

Udover Style Butlers egne varer, sælger butikken også produkter fra danske Claire/Anastasia, Stine A og franske Hipanima.

Style Butler opererer i Asien gennem selskabet i Shanghai og på de europæiske markeder gennem Style Butler A/S i København. Style Butler ejes i dag af ægteparret Mads og Susanne Pilgren, der kommer fra Matas-koncernen, samt kreativ direktør, Pernille Leschly Halle.