Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Skal dit brand med til London Fashion Week til februar?

Hør nærmere om muligheden for at ekspandere i Storbritannien ved to informationsmøder om et tvær-skandinavisk modesamarbejde under London Fashion Week til februar.
Hør nærmere om muligheden for at ekspandere i Storbritannien ved to informationsmøder om et tvær-skandinavisk modesamarbejde under London Fashion Week til februar.

Hvis du har ambitioner om at udfordre det britiske marked i 2014, så har Innovationsnetværket og Eksportrådet sammen med en række partnere lanceret et initiativ, der måske har interesse.

Til februar skabes nemlig igen en fælles-skandinavisk showcase ved London Fashion Week. Det betyder, at de skandinaviske modemærker har mulighed for  at deltage i et stort arrangement, der stiller skarpt på nordisk mode.

Ved Re Present Scandinavia sørger Innovationsnetværket, Dansk Mode & Textil og Udenrigsministeriet sammen med en række professionelle partnere for at tiltrække ikke blot opmærksomhed men forhåbentligt også masser af interesserede indkøbere til London.

“Vi fik rigtigt gode tilbagemeldinger, sidst vi deltog med et fælles tiltag ved London Fashion Week. Men der var også en klar interesse for, at vi næste gang fokuserede på at skabe nogle omgivelser, der kunne tiltrække indkøbere, som var helt konkret interesseret i at handle med mærkerne,” forklarer Betina Simonsen, adm. direktør i Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning, til FashionForum. Hun fortsætter:

“Derfor har vi med hjælp fra professionelle bureauer sørget for at skabe nogle PR-samarbejder og synergier, så vi kan tilbyde danske og skandinaviske mærker muligheden for at udstille i Re Present Scandinavia-huset i forbindelse med London Fashion Week.”

Hvis muligheden for at fremvise din AW14-kollektion i den engelske hovedstad har vakt din interesse, kan du høre mere ved to informationsmøder:

Herning: Mandag den 9. december kl. 10 -12, Innovationsnetværket Livsstil, Birk Centerpark 38, 7430 Herning
København: Tirsdag den 10. december kl. 10-12, Dansk Mode & Tekstil, Fredericiagade 21, 1310 Kbh. K

Se også invitationen her.