Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Kalender, Udland

Dansk Erhverv holder morgenmøde om det tyske marked

WEAR, Dansk Erhvervs organ for modebranchen, holder formiddagsmøde med fokus på det tyske marked - det er gratis at deltage!
WEAR, Dansk Erhvervs organ for modebranchen, holder formiddagsmøde med fokus på det tyske marked - det er gratis at deltage!

Kom til morgenmøde om det tyske marked d. 9. december og få endnu mere ud af din entré eller tilstedeværelse i Tyskland. Du kan møde en række eksperter, der fortæller om Tyskland set fra et virksomhedsperspektiv.

Tyskland er uden sammenligning det vigtigste marked for danske virksomheder. Alligevel er der mange aspekter som bevirker, at danske virksomheder ikke får alt det ud af det store marked, som de potentielt kunne.

Vi har derfor inviteret en række eksperter til at fortælle om Tyskland set fra et virksomhedsperspektiv. Morgenmødet henvender sig både til danske virksomheder som gerne vil etablere sig i Tyskland men mangler viden og inspiration til at finde den rette løsning, ligesom det henvender sig til virksomheder, som allerede er til stede i Tyskland men som gerne vil tage næste skridt videre på markedet.

Se programmet her.

Morgenmøde om det tyske marked

Tid: 9. december fra kl. 8.30-12.00

Sted: Dansk Erhverv, Børsen, 1217 København K.

Pris og tilmelding: Det er gratis at deltage – tilmeld dig senest 8. december til kbt@danskerhverv.dk