Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Bliv klog på det gode håndværk ved Laugenes Opvisning 2013

I dag inviterer Laugene til deres store årlige opvisning. Du kan stadig nå at få billet og blive klogere på, hvor dansk skrædderkunst befinder sig lige nu.
I dag inviterer Laugene til deres store årlige opvisning. Du kan stadig nå at få billet og blive klogere på, hvor dansk skrædderkunst befinder sig lige nu.

I dag viser en række danske bundtmagere, skræddere, modister, guldsmede og frisører, hvad håndværkerlaugene kan, når de er bedst. Det sker ved Laugenes Opvisning i Moltkes Palæ i København. Og du kan stadig købe billet til arrangementet.

I fjor var økonomi- og indenrigsministerminister Margrethe Vestager (Rad.) hovedtaler ved Laugenes opvisning, og hun gav ved den lejlighed det gode håndværk følgende ord med på vejen:

“Glemmebogen har taget meget, den skal ikke tage det gode håndværk. Jeg er ikke i tvivl om, at en opvisning, som den vi skal se i dag, er en brik til løsningen af udfordringen. For opvisningen er kommunikation. God kommunikation.”

Ved Laugenes Opvisning viser uddannede håndværkere og elever eksempler på deres håndværk og demonstrerer, hvorfor det er vigtigt både at værne om og udvikle fagligheden og de håndværksmæssige traditioner, lyder det i en meddelelse.

Således kommunikerer også i år ti skræddere foruden en række andre håndværkere deres håndelag ved den store opvisning i dag, der er under protektorat – og overværes – af HKH Prinsesse Benedikte.

Laugenes Opvisning

Tid: 5. november 2013 kl. 15.30 og 18.00

Sted: Moltkes Palæ, Dronningens Tværgade 2, 1302 København K.

Billetter: Billetter kan købes via følgende link.