Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Tillykke! Danish Fashion Institute fejrer otte-års fødselsdag

Modebranchens humlebi fylder otte år i dag - og alene siden årsskiftet er der sket store ting i organisationen.
Modebranchens humlebi fylder otte år i dag - og alene siden årsskiftet er der sket store ting i organisationen.

I dag er det otte år siden, Danish Fashion Institute præsenterede ideen om en netværksorganisation for de fremmødte modevirksomheder på Operaens lille scene Takkelloftet.

Adm. direktør – der på daværende tidspunkt var chef for den internationale kommunikation i Kopenhagen Fur – Eva Kruse fortalte om sin vision, og allerede i pausen skrev 60 virksomheder under på et medlemsskab af Danish Fashion Institute. Dermed var den organisation, som mindre end et år senere satte en samlet Copenhagen Fashion Week med eget webdomæne og 14 modeshow i søen, født.

Siden er Danish Fashion Institute vokset fra et enkelt låneskrivebord til en hel etage centralt i København, og organisationen rummer i dag foruden medlemsaktiviteterne i Danish Fashion Institute og selskabet Copenhagen Fashion Week også det bæredygtige projekt NICE og hertil i øvrigt jeres favorit nyhedsportal, FashionForum!

“Det har været en rejse, og rejsen er jo ikke slut endnu. Selvom der selvfølgelig er sket meget de seneste otte år, er der alene siden vores seneste fødselsdag sket enormt meget. Vi er flyttet sammen med Dansk Design Center og Index: Design To Improve Life i Design Society-huset på H.C. Andersens Boulevard i februar, og så har vi faktisk alene i år haft en medlemsvækst på ca. 30 pct.,” lyder det fra Eva Kruse til FashionForum i anledning af dagen. Hun fortsætter:

“Det er en stor cadeau til vores arbejde, og selvfølgelig fortsætter vi ad samme gode spor.”

Herfra skal i hvert fald lyde et trefoldigt leve.