Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Nu rykker H&M's eksklusive lillesøster til USA

H&Ms eksklusive lillesøster Cos har længe haft blikket vendt mod det store Amerika, og til foråret rykker de endelig over Atlanten.
H&Ms eksklusive lillesøster Cos har længe haft blikket vendt mod det store Amerika, og til foråret rykker de endelig over Atlanten.

“Collection of Styles”, bedre kendt som Cos, har eksisteret siden 2007, og i den forholdsvis korte levetid har de allerede åbnet butikker rundt omkring i Europa, Asien og Mellemøsten. Nu er tiden imidlertid kommet til at rykke over det store blå, og indtage USA. Sådan skriver FashionUnited.co.uk i dag.

Adm. direktør for det svenske mærke Marie Honda siger, at mærket ikke har travlt med at rulle af samlebåndet. Først og fremmest handler det om at se kundernes reaktion, og finde den rigtige placering til butikken.

“Ser vi tilbage, lancerede vi vores første flagship store i London i 2007. Ved årets udgang vil vi have 10 butikker der. Det hele handler om placering” siger Marie Honda til Fashion United og fortsætter:

“At finde den rigtige placering for en ny butik er den drivende faktor for Cos. Især når det drejer sig om lanceringen i et helt nyt land.”

Cos tilbyder moderne og minimalistisk tøj til både kvinder, mænd og børn – dog med vægt på dametøj, da disse kollektioner fylder ca. 80 pct. af det samlede udbud i butikkerne.

Planen er til foråret 2014 at åbne den første butik i Soho i New York, men også Californien og Chicago er i kikkerten.

Kilde: Fashionunited.co.uk