Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Kalender

Bliv klogere på temaerne for SS15

Kom til trendkonference i december og lær om temaerne, farverne og materialerne forår/sommer 2015.
Kom til trendkonference i december og lær om temaerne, farverne og materialerne forår/sommer 2015.

Krisen har taget livet af trætte brands, der ikke har formået at tilpasse sig markedet og udvikle profilen. Samtidig er nye brands opstået, og gamle veletablerede brands er revitaliseret. Sådan lyder nogle af tendenserne i tiden ifølge Pej Gruppen.

De holder i december traditionen tro deres trendkonference, der byder på en præsentation af trendtemaerne forår/sommer 2015 inklusiv kommercielle farver, farvekombinationer, materialer og prints.

Derudover giver konferencen et overblik over de bedste og mest inspirerende messer, butikker, kunstnere, musikere og designere. På dagen præsenteres også de nyeste vinkler på økonomi og forbrug – både på hjemmemarkederne og på eksportmarkederne.

Derudover præsenteres en ny analyse, som afslører, hvem der har klaret sig godt og knap så godt i både mode- og interiørbranchen.

Til konferencen vil Frantz Longhi fra Kähler og Pia Silfen-Jensen fra Adax endvidere fortælle om de to virksomheders revitaliseringsprocesser, hvilket giver deltagerne konkrete cases fra brands, der har formået at forny sig uden at give slip på deres dna.

Pej Trend Spring/Summer 2013

Hvor: Herning og København

Hvornår: Den 3. (Herning) og 12. december (København) kl. 9.30 – 16.00.

Pris: Konferencen koster 3.995 kr. ekskl. moms. Læs mere om eventet og tilmeld dig her.