Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

WGSN lancerer analyseværktøj til detailhandlen

WGSN lancerer senere på måneden en analyseværktøj til detailhandlen i Storbritannien og Nordamerika. Værktøjet skal hjælpe de detailhandlende med overvågning af markedet.
WGSN lancerer senere på måneden en analyseværktøj til detailhandlen i Storbritannien og Nordamerika. Værktøjet skal hjælpe de detailhandlende med overvågning af markedet.

WGSN, som udarbejder trendprognoser for modebranchen, lancerer nu et nyt analysesystem, der kan sammenligne detailbutikkernes kollektions-aktuelle lagerbeholdning. Det skriver drapersonline.com i dag.

Analysesystemet “WGSN InStock” lanceres senere på måneden og giver high street-kæder mulighed for at søge på og finde kilden til markedsdata i Storbritannien og Nordamerika. På den måde kan kæderne hurtigere organisere og tage indkøbs- og salgsbeslutninger.

”Platformen vil hjælpe detailhandlende med at tage købsbeslutninger direkte i sæsonen. Derved tillades yderligere planlægning, idet de detailhandlende vil have mulighed for at spore nye produkter, kampagner og rabatter hos andre detailhandlere,” forklarer WGSN til Drapersonline.com.

Filtrerer informationen

WGSN InStock fremlægger altså butikkernes produktlinjer og giver brugerne af værktøjet mulighed for at filtrere denne information efter forhandler og mærke samt pris, dato, farve og produktkategori.

Ifølge Drapersonline.com besluttede WGSN at lancere platformen, da en analyse viste at 30 pct. af de adspurgte indkøbsteams bruger fem eller flere dage om måneden på at overvåge markedet og sammenligne data, som oven i købet ofte er forældet.

WGSN InStock vil kun være tilgængeligt for WGSN-abonnenter og vil derudover kun indgå i en pakkeløsning med WGSN’s andre produktydelser.

Se videoen om konceptet her.

Kilde: drapersonline.com