Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Workshop: Lær om fremtidens detailhandel

WEAR inviterer til workshop om fremtidens detailhandel. Det foregår den 10. september i København.
WEAR inviterer til workshop om fremtidens detailhandel. Det foregår den 10. september i København.

Oplev den britiske retail-ekspert Matthew Brown fra Echochamber tale om fremtidens detailhandel, og hvad du kan gøre for at følge med den hastige udvikling der sker på området.

Du vil også kunne opleve kollegaer fra detailhandlen fortælle, hvordan de håndterer udfordringer med cross-channel, kundeservice og oplevelser, samt eksperter i sociale medier og fremtidig teknologi.

Det er WEAR, som er Dansk Erhvervs brancheorgan for modesektoren, Innovationsnetværket Livsstil – Bolig og Beklædning, e-mærket samt Service Platform som står bag arrangementet, hvor du kan lære om fremtidens detailhandel til en e/retail-workshop, der foregår den 10. september.

Du kan også deltage i gruppediskussioner med kollegaer fra detailhandlen og få inspiration med hjem til din egen butik.

Tilmeldingsfrist: 3. september 2013

Sted: Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade 1, 1217 København K

Tidspunkt: 10. september 2013 kl. 11:30-16:00

Læs mere om program og priser her.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Service Platform, Innovationsnetværket Livsstil, e-mærket, WEAR og Dansk Erhverv. Du skal være opmærksom på, at der på den bekræftelse, du modtager vil fremgå, at du skal betale kr. 600,-, hvilket ikke bliver opkrævet for medlemmer af Service Platform, Innovationsnetværket Livsstil, e-mærket, WEAR og Dansk Erhverv.