Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Triumph åbner første butik i USA

Triumph er ifølge FashionUnited klar til at indtage det amerikanske marked, og åbner i august sine to første butikker.
Triumph er ifølge FashionUnited klar til at indtage det amerikanske marked, og åbner i august sine to første butikker.

Det tyske lingerimærke Triumph åbnede i torsdags sin første butik i USA. Det skriver FashionUnited. Åbningen markerer virksomhedens indtog på det amerikanske marked, og planen er nu at åbne flere egne butikker.

“At introducere os til den kræsne amerikanske forbruger  er en naturlig videreudvikling af at gøre vores mærke tilgængeligt for kvinder rundt om på kloden,” siger adm. direktør og partner hos Triumph, Markus Spiesshofer til FashionUnited.

Mærket, der blev grundlagt i Tyskland i 1886, åbnede den første amerikanske butik i South Huntington, Long Island. Den næste butik åbner allerede den 22. august, kun et par kilometer væk i et storcenter kaldet Roosevelt Field Mall i East Garden City også på Long Island. Virksomheden planlægger dertil en tredje butik, som åbner i New Jersey i begyndelsen af 2014.

Klar til ekspansion 

”Triumph har researchet og arbejdet meget på lanceringsstrategien i USA, og valgte i første omgang Long Island, fordi man følte, at der var en sammenhæng mellem deres kerneforbruger og vores demografiske kundegrundlag,” siger Francis X. Scire Jr., vicedirektør hos Simon Property Group, der ejer begge centre, som mærket indledningsvis lanceres i.

Ifølge FashionUnited vil Triumph møde konkurrence fra amerikanske mærker som Victoria’s Secret og Soma Intimates, men virksomheden satser på at deres europæiske designarv og patenterede produktionsteknologi vil danne et solidt kundegrundlag på det amerikanske marked.

kilde: fashionunited.co.uk