Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Vind konference-billetter: Sådan fanger du de unge forbrugere

Bliv klogere på de unge forbrugere. FashionForum sætter to konferencebilletter til en værdi af mere end 7.000 kr. på højkant.
Bliv klogere på de unge forbrugere. FashionForum sætter to konferencebilletter til en værdi af mere end 7.000 kr. på højkant.

Forbrugerne er alle vegne – online og offline – og de er på alle platforme på samme tid. Hvordan tackler din virksomhed det?

Retail Institute Scandinavia holder i begyndelsen af november konference om netop de digitale forbrugere, som er blevet døbt Generation Y. Du kan med FashionForum vinde to billetter til en værdi af 7.490 kr. Se hvordan nedenfor.

På konferencen hjælper retailinstituttet dig med at blive klogere på, hvordan man tackler denne nye store unge gruppe af forbrugere, hvordan du bedst lykkes med en omni-channel-strategi, hvordan du tilpasser din forretning til de unges købsadfærd og meget mere.

Konferencen byder på indlæg fra blandt andre den amerikanske retail-ekspert Neil Stern fra konsulenthuset McMillanDoolittle Retail Experts, der ser på de nøgletendenser, der former fremtidens detailhandel, og oplæg fra DR’s medieeksperter Lene Heiselberg og Henrik Knudsen, der giver deltagerne indsigt i de 15-39-åriges hverdag, virkelig og mediebrug.

Du kan vinde to billetter til konferencen med FashionForum – svar blot på følgende spørgsmålet og send dit bud til konkurrence@fashionforum.dk senest fredag den 30. august: Hvad kalder man den unge generation af forbrugere mellem 15-39 år?

Digisumers – Forbundne forbrugere

Tid: 6. november kl. 10-16.30

Sted: Arken, Skovvej 100, 2635 Ishøj

Deltagergebyr: 3.995 kr. (med mindre du vinder konkurrencen – så er det gratis!)

Se mere på: www.retailinstitute.dk/Kalender/Konference.aspx