Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge

Messerne Vision og Gallery ændrer på åbningsdagene

Modemessen i Lokomotivværkstedet rykker åbningsdagene, så der fremover kun er åbent på hverdage.
Modemessen i Lokomotivværkstedet rykker åbningsdagene, så der fremover kun er åbent på hverdage.

Modeugen er kun lige overstået, men allerede nu har arrangørerne bag både Gallery og Vision besluttet til januar at rykke messernes åbningsdage fra de nuværende: torsdag-lørdag, så åbningstiderne til januar i stedet hedder onsdag-fredag.

Ifølge brand manager på Vision Trine Lindegaard skyldes ændringen et ønske om at gøre messen mere internationalt orienteret og fokuseret på forretning.

”Vi gør det for at tiltrække flere internationale indkøbere. Det handler om business, og så skal det være på hverdage, sådan ligger de internationale messer også,” siger Trine Lindegaard til FashionForum.

Hun understreger, at ændringen ikke skyldes skuffende besøgstal om lørdagen, men snarere er et udtryk for en mere professionaliseret tilgang, som tager udgangspunkt i udstillernes ønsker.

”Vi har snakket med og lyttet til udstillerne gennem en længere periode, og de vil hellere have, at messen ligger på hverdage. Der er flere af dem, der ikke kan forlade deres butik om lørdagen, så det prøver vi at tilgodese,” uddyber Trine Lindegaard.

Næste modeuge i København finder sted fra onsdag den 29. januar til søndag den 2. februar 2014, og hvor messerne hidtil har åbnet torsdag, åbner de altså fremadrettet allerede onsdag – samtidig med modeugen.