Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge

Optakt til modeugen: Look De Pernille

NEDTÆLLING: Copenhagen Fashion Week er lige om hjørnet. FashionForum har talt med en række af spillerne bag. Følg med hver dag og se, hvordan den danske modebranche forbereder sig til begivenheden.
NEDTÆLLING: Copenhagen Fashion Week er lige om hjørnet. FashionForum har talt med en række af spillerne bag. Følg med hver dag og se, hvordan den danske modebranche forbereder sig til begivenheden.

Pernille Teisbæk, Blogger og Stylist, Look De Pernille

Hvad er hovedårsagen til, at du er deltagende under Copenhagen Fashion Week?

– Jeg er i daglig kontakt med de danske brands på grund af mit arbejde som blogger, stylist, modeekspert hos GO’morgen Danmark på TV2 samt skribent for L’officiel Italia. Jeg har deltaget i den danske modeuge i ti år og glæder mig hver sæson til at se, hvad vores danske talenter har at byde på.

Hvad vil du have ud af den københavnske modeuge?

– Den danske modeuge giver mig en forsmag og et indblik i de tendenser, som jeg kommer til at arbejde med til næste forår, hvilket altid er spændende. Det er også en meget social uge med mange events, middage og arrangementer som altid er meget givende.

Hvordan forbereder du dig til Copenhagen Fashion Week?

– Der er en del forberedelse i form af planlægning af interviews, backstage billeder osv. Jeg skal også lave et skema og en tidsplan over alle mine aktiviteter og møder.

Hvordan ser dine dage ud under selve modeugen?


– Det er altid ret hektisk, da showsne ligger tæt, og der er virkelig mange middagsarrangementer. Jeg skal i de få pauser, som der er indlagt også lave opdateringer til min egen blog, lave interviews og skrive daglige rapporter til L’officiel om diverse shows. Derudover skal jeg være dommer ved Designers’ Nest, hvilket jeg glæder mig meget til.

Hvad er din bedste modeugeoplevelse nogensinde?

– Jeg har haft rigtig mange gode overraskelser og oplevelser under den danske modeuge, men den der umiddelbart har sat det største spor var til Alt for Damernes Guldknap 2010. På det tidspunkt arbejdede jeg som moderedaktør på bladet og skulle derfor overrække priserne til vinderne, som var Julie Fagerholt og Ole Yde. Alt hvad der kunne gå galt gik bare galt med manglende musik, strømafbrydelse og svævende lysekroner. Men på en eller anden måde, så blev det alligevel et fantastisk show med top underholdning og et godt grin!