Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge

300 designtalenter dyster i Muuse x Vogue-konkurrence

300 internationale designdimittender dyster om at få en minikollektion sat i produktion og til salg på Muuse.com samt omtale på Vogue.it.
300 internationale designdimittender dyster om at få en minikollektion sat i produktion og til salg på Muuse.com samt omtale på Vogue.it.

Muuse har udvalgt 300 talenter fra de bedste designskoler over hele verden til Muuse x Vogue Talents Young Vision Awards 2013.

Det er blandt andre studerende ved skoler som Parsons, Antwerp’s Royal Academy of Fine Arts og London College of Fashion, der skal dyste om chancen for at få en minikollektion produceret og solgt via Muuse.com foruden omtale på Vogue.it.

Muuse er et dansk initiativ med internationale armbevægelser og ambitioner, som udvælger og producerer små kollektioner fra typisk relativt nye og upcoming designere.

Via en onlineafstemning skal 300 konkurrencedeltagere blive til 50, hvorefter moderedaktør på italiensk Vogue Sara Maino udvælger 10 finalister, hvoriblandt vinderen findes ved en afsluttende afstemning på Vogues.it.

Du kan stemme på din favorit blandt de 300 udvalgte via Muuse.com/vogue, og når du stemmer deltager du automatisk i lodtrækningen om et gavekort på 500 euro til Muuses webshop.

Samtidig med den internationale Muuse x Vogue-talentjagt hylder Muuse de skandinaviske konkurrencedeltagere i næste uge på CIFF, hvor de skandinaviske repræsentanter viser deres kollektioner i lobbyen. Her kan du stemme direkte på din favoritdesigner – fx blandt de 19 danske repræsentanter, der blandt andet tæller Tilde Bay Kristoffersen fra Kunstakademiets Designskole, Louise Sigvardt fra Designskolen Kolding og Sofie Hviid, som er uddannet ved TEKO Design and Business.

Afstemningen bliver lanceret på CIFF torsdag den 9. august kl. 13-14. Du kan stemme enten direkte på standen eller via: Muuse.com/vogue