Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge

Fokus på smykkerne ved Copenhagen Fashion Week

Danish Fashion Institute sætter fokus på smykkerne med en minimesse på Design Society i forbindelse med sommerens københavnske modeuge.
Danish Fashion Institute sætter fokus på smykkerne med en minimesse på Design Society i forbindelse med sommerens københavnske modeuge.

Der er stadig plads til smykkerne under Copenhagen Fashion Week, selvom CIFF efter forsøget sidste sommer har valgt atter at adskille CIFF-messen fra CIFF Jewellery Fair. Nu føjer Danish Fashion Institute endnu et smykkeinitiativ til den københavnske modeuge.

Ved The Jewellery Room udstiller nemlig i alt 17 smykkemærker deres nye kollektioner i Design Society, hvor også Danish Fashion Insistute (og FashionForum!) holder til.

“Med The Jewellery Room er ambitionen at få skabt en platform, som skal løfte dansk smykkedesign op på et højere plan, og der er lagt op til en travl dag, hvor 17 brands vil udstille og præsentere deres bedste designs til den internationale og nationale presse,” lyder det fra Charlotte Møbjerg Ansel-Henry, der er kommunikationskonsulent i Goldmind Communication, der samarbejder med Danish Fashion Institute om initiativet.

“Vores ambition er at gøre smykker til en naturlig del af modebilledet og af Copenhagen Fashion Week. Smykkebranchen har så mange gode historier og designs at vise, og nu er det på tide at få fokus på dem.”

Foruden selve minimessen The Jewellery Room afholdes også et smykkeshow torsdag i modeugen i samarbejde med Fashion Exclusive. Her sætter godt en håndfuld smykkemærker spot på juvelerne.

The Jewellery Room
Tid: 9. august 2013
Sted: Design Society, H.C. Andersens Boulevard 27, 1553 København V.
Deltagelse: Kontakt Cecilie fra Danish Fashion Institute: cecilie@danishfashioninstitute.dk