Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge, Udland

Københavner-messer indgår samarbejde med Who's Next i Paris

De tre københavnske modemesser har indledt et samarbejde over de kommende to sæsoner med Who's Next i Paris. Det betyder én billet til fire messer.
De tre københavnske modemesser har indledt et samarbejde over de kommende to sæsoner med Who's Next i Paris. Det betyder én billet til fire messer.

De tre københavnske messer har indgået samarbejde med parisermessen Who’s Next. Det betyder, at indkøbere, der køber adgang til Who’s Next, der foregår fra 6.-9. juli, automatisk har gratis adgang til de tre københavnermesser Gallery, Vision og CIFF i august. Samarbejdet fortsætter også til vintermodeugen begge steder.

Håbet er, at partnerskabet kan vise en europæisk samhørighed de professionelle messer imellem, lyder det i en pressemeddelelse, hvor Xavier Clergerie, der er manager for WSN Developpement, der står bag Who’s Next forklarer:

”Vi gør vores gæsters liv nemmere ved at forbedre tilgængeligheden. Det har altid været en prioritering. Med samarbejdet med messerne ved Copenhagen Fashion Week giver vi vores besøgende adgang til 4000 modemærker med en eneste billet.”

Videre ønsker man naturligvis med samarbejdet at nå et større publikum ved at opfordre indkøbere fra Nordeuropa til at besøge Paris – og omvendt, som Christian Gregersen, stifter og ejer af Gallery-messen i København, forklarer i samme meddelelse.

”Med en billet til messer i både København og Paris har vi gjort det meget nemmere for de professionelle besøgende. De behøver kun at registrere sig ét sted for at få adgang til alle messedestinationer. Det er første gang, man ser sådan et samarbejde i modemessesektoren, og det første skridt på vejen til at øge serviceniveauet endnu mere for besøgende og udstillere.”

Pressemeddelelsen åbner op for, at samarbejdet kan udvides yderligere de næste måneder uden dog at uddybe potentialet yderligere.