Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge

Stand-booking til de nye designmesser

De to nye københavnske designmesser Defining Scandinavia og Blickfang Copenhagen lukker snart for tilmelding af virksomheder til årets messe.
De to nye københavnske designmesser Defining Scandinavia og Blickfang Copenhagen lukker snart for tilmelding af virksomheder til årets messe.

Om godt to måneder inviterer København igen indkøbere, journalister og andet branchegodtfolk til Copenhagen Fashion Week. Denne gang er det de danske bud på SS14-tendenserne, som skal præsenteres. Og samtidig med branchearrangementerne har en helt ny designmesse slået rødder med afsæt i modeugen.

Stande til messerne Defining Scandinavia og Blickfang, design- og interiørmesse der for første gang slog dørene op i København i efteråret, opfordrer mærkerne til at booke deres stand-plads nu.

En holistisk modevinkel

Defining Scandinavia er udviklet af folkene bag Vision, som satser på den skandinaviske stil:

”Med Defining Scandinavia huser København en unik platform dedikeret til at forene og fremme det bedste inden for skandinavisk design og interiør,” skriver Defining Scandinavia i deres informationsmateriale.

De forklarer derudover hvorfor København har brug for endnu en messe under modeugen:

”Begrebet mode har taget ny form. Det er ikke længere udelukkende måden, vi klæder os på. Det er en holistisk betragtning af alt, hvad vi omgiver os med og lever i. Præcis den synergi er grundstenen i Defining Scandinavia, som bygger på potentialet, hvor mode og interiør mødes.”

Til de uafhængige designere

Den internationale messe Blickfang Copenhagen tager i år hul på anden omgang i København og opfordrer uafhængige og innovative mode-, indretnings- og smykkedesignere til at ansøge om deltagelse:

”Hvad enten du designer prototyper eller klassikere, unikt hverdagsdesign med wow-effekt eller overraskende kollektioner, så er Blickfang den ideelle platform at begå dig på,” skriver Blickfang Copenhagen i en pressemeddelelse.

På Blickfang Copenhagen skal du søge om en standplads, hvor en jury udpeger de kommende udstillere.

Tilmelding til messerne

Defining Scandinavia løber af stablen d. 8.-11. august 2013 i Øksnehallen, alle dage fra kl. 10-17. Tilmelding skal ske via hjemmesiden: www.definingscandinavia.com.

Blickfang Copenhagen bliver afholdt i Øksnehallen fra 15.-17. november 2013. Der er i alt plads til 120 udstillere inden for møbler, smykker og mode og ansøgning om deltagelse skal ske via www.blickfang.com.