Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi

IC Companys sælger Jackpot til Coop

IC Companys har solgt de to mærker Jackpot og Cottonfield til den danske supermarkedskoncern Coop, der ejer blandt andet Fakta og Superbrugsen.
IC Companys har solgt de to mærker Jackpot og Cottonfield til den danske supermarkedskoncern Coop, der ejer blandt andet Fakta og Superbrugsen.

IC Companys har i dag indgået aftale med Coop, koncernen bag blandt andet supermarkedskæderne Superbrugsen, Kvickly og Fakta, om overtagelse af de to brands Jackpot og Cottonfield.

Salget af Jackpot og Cottonfield opfylder ifølge en pressemeddelelse en vigtig strategisk målsætning for selskabet, da IC Companys fortsætter med at forenkle sin forretningsmodel med fokus på de fortsættende aktiviteter, hvilket er i overensstemmelse med tidligere udmeldt strategi.

De to brands vil fremover være hjørnestenen i Coops nye satsning på tekstilområdet, og Coop har i aftalen ønsket at overtage udvalgte medarbejdere fra IC Companys – medarbejdere der indtil nu har arbejdet med de to brands inden for design, produktion og sourcing.

Salget medfører, at nuværende Detailbutikker, der forhandler de to brands, gradvis vil blive afviklet. Distributionen til engroskunder vil fortsætte frem til 31. december 2013.

Samlet set forventes det at generere en positiv likviditetseffekt for IC Companys.

Regnskabet for 4. kvartal 2012/13 vil blive påvirket af en positiv likviditetseffekt i størrelses-ordenen 30 mio. DKK, mens resultatet af ophørende aktiviteter vil blive påvirket negativt i størrelsesordenen 80 mio. DKK, som følge af hensættelser og nedskrivninger. IC Companys bevarer forventningerne til dette regnskabsår uændrede, idet der allerede er taget højde for de ophørende aktiviteter.