Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

DM&T og Kopenhagen Fur skaber kraftcenter med fokus på Kina

Kopenhagen Fur og Dansk Mode & Textil går sammen med ny kompetenceklynge, som skal forene modevirksomheder i Europa og Kina.
Kopenhagen Fur og Dansk Mode & Textil går sammen med ny kompetenceklynge, som skal forene modevirksomheder i Europa og Kina.

KiCK (Kopenhagen Internationale Center for Kreativitet) er navnet på et nyt samarbejde mellem de to organisationer Kopenhagen Fur og Dansk Mode & Textil.

På hjørnet af Fredericiagade og Bredgade i København vil de nemlig fremover sammen agere brohoved mellem europæiske, kinesiske og danske modevirksomheder.

”Ambitionen med huset er at vise, at kreativitet er en afgørende faktor for vækst i Danmark, både nu og i fremtiden,” skriver Kopenhagen Fur i en pressemeddelelse.

Stort potentiale

Ovenstående uddybes i pressemeddelelsen af Kenneth Loberg, som er direktør for marketing og forretningsudvikling hos Kopenhagen Fur:

”Danske modevirksomheder har stort potentiale og stor viden inden for design, marketing og branding. Matches det med de rette, ressourcestærke kinesiske virksomheder, kan det føre til meget lukrative joint ventures i både Europa og Kina.”

Fra Kina til Europa

Ifølge Kopenhagen Fur har de gennem tiden opbygget et netværk i Kina, som nu kommer de danske modevirksomheder til gode. De to organisationer bag KiCK spår samtidig, at den københavnske klynge kan bane vejen for kinesiske modevirksomheder ind i Europa.

KiCK slår dørene op onsdag d. 22. maj og bliver samtidig Dansk Mode & Textils officielle afdeling i København.