Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Designskoler samarbejder om afgangsshow i juli

Designskolen Kolding, Kunstakademiets Designskole og TEKO har indledt et samarbejde, der igennem et afgangsshow i juli skal præsentere nyuddannede designere for branchen.
Designskolen Kolding, Kunstakademiets Designskole og TEKO har indledt et samarbejde, der igennem et afgangsshow i juli skal præsentere nyuddannede designere for branchen.

”Sæt kryds ved 1. juli 2013 for modens fremtid.” Sådan lyder overskriften på invitationen til et modeshow som TEKO, Designskolen Kolding og Kunstakademiets Designskole holder for deres afgangsstuderende denne sommer.

Fremtidens talenter

Og det er præcis det, modeshowet skal positionere – modens fremtid. Det er nemlig en præsentation af de nyuddannede modedesignere og deres designs, der skal foregå som et fælles show på Børsen i København.

Ønsket er, ifølge en pressemeddelelse fra designskolerne, at der i samarbejdet mellem branchen og skolerne skabes den platform, der skal til for, at de nyuddannede designere får et stærkt netværk, som kan hjælpe dem videre i modebranchen.

Omvendt får branchen mulighed for at være bedst muligt opdateret på, hvad der rører sig hos designerne, og således giver modebranchen det bedste grundlag for at rekruttere nye kreative talenter.

Det er Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædnings partnere: Designskolen Kolding, Kunstakademiets Designskole og TEKO/VIA University College, som har indledt det nye samarbejde, der skal præsentere morgendagens designere for den branche, de skal være en del af.

Branche-networking

På dagen møder de nyuddannede designere branchen, pressen og beslutningstagere, hvilket ifølge en meddelelse om initiativet skaber “en sammenhængskraft i designernes vej fra skolen til branchen”. 

Rent praktisk kommer begivenheden med navnet ”Future of Fashion” til at foregå med en blanding af shows og møder mellem virksomheder og de nyuddannede designere. Der vil på dagen være mulighed for at lure i designernes porteføljer, lave interviews og tale med afgængerne, lyder det i pressemeddelelsen.

Tid: 1. juli 2013, eftermiddag
Sted: Børsen, København
Deltagere: Afgangselever fra Designskolen Kolding, Kunstakademiets Designskole og TEKO