Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Indland

NICE lancerer ny gratis foredragsrække

Hver anden måned åbner NICE dørene til foredrag om bæredygtig mode.
Hver anden måned åbner NICE dørene til foredrag om bæredygtig mode.

I samarbejde med Danish Fashion Institute arrangerer NICE fremover de såkaldte ”NICE Sessions”, der vil sætte fokus på bæredygtighed i den danske modebranche.

De forskellige sessions vil belyse bæredygtighed fra en række forskellige vinkler, og som tilhører får man både ny viden om bæredygtighed og muligheden for at udveksle erfaringer med andre i branchen.

”NICE Sessions er en mulighed for branchen for at blive fagligt udfordret og netværke omkring bæredygtig mode. Formålet med initiativet er udover at skabe en fysisk platform også at generere og opsamle ny viden på tværs af branchen,” siger Jonas Eder-Hansen, der er udviklingsdirektør i NICE.

Den første session har fået overskriften: ”Styrk din leverandørkæde”, hvor der bl.a. vil blive sat spot på de strategiske muligheder, der ligger i partnerskabsopbyggelse i værdikæden. Noa Noa og A Question Of vil fortælle om deres erfaringer på området.

Alle sessions er gratis og kræver blot en tilmelding pr. mail.

Den første NICE Session ”Styrk din leverandørkæde” finder sted 29. april, kl. 16-18 i Design Society, H.C. Andersens Boulevard 27, Kbh. Der er bindende tilmelding senest 25. april via mail: jt@danishfashioninstitute.dk

NICE Sessions er en del af det pan-nordiske projekt Nordic Initiative Clean & Ethical (NICE) som ledes af Nordic Fashion Association, hvori Danish Fashion Institute er stiftende medlem og ansvarlig for sekretariatet.