Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Gå-hjem-møde om det franske marked

Danish Fashion Institute inviterer i april til gå-hjem-seminar med fokus på det franske marked. Tilmeld dig og bliv klogere på udfordringer og fordele.
Danish Fashion Institute inviterer i april til gå-hjem-seminar med fokus på det franske marked. Tilmeld dig og bliv klogere på udfordringer og fordele.

Som optakt til speeddating-arrangementet med franske agenter inviterer Danish Fashion Institute alle interesserede til gå-hjem-møde under overskriften ”Det franske marked og samarbejde med agenter”.

Ved arrangementet klæder en repræsentant fra den franske messe Who’s Next deltagerne godt på og stiller skarpt på, hvordan man bedst muligt får fodfæste i Frankrig.

Videre vil advokat Christina Wiesner, som du også kender fra FashionForums jurablog, med udgangspunkt i agentkontrakten hjælpe de fremmødte med at blive parat til skarpe forhandlinger med fremtidige agenter. Christina Wiesner giver masser af gode råd, der er lige til at tage med hjem.

Mette Marie Georgi Nørgaard fra MEG Consulting runder dagen af med fokus på det franske marked set med danske øjne. Hun ser nærmere på, hvordan det franske marked adskiller sig fra andre vigtige danske modemarkeder, og på hvordan man bedst sikrer sig succes i Frankrig som dansk brand.

Alt i alt en dag med masser af håndgribelige råd – lige til at tage med hjem.

Det franske marked og samarbejde med agenter

Tid: Tirsdag den 23. april kl. 15-17.

Sted: Danish Fashion Institute, NB! Ny adresse: H. C. Andersens Boulevard 27, 1553 København V.

Pris: Gratis for medlemmer af DAFI og virksomheder, der er tilmeldt agentdating 25. april. 199 kr. for alle andre.

Tilmelding: Skriv til Olivia Thejll på: olivia@danishfashioninstitute.dk senest fredag d. 19. april. Husk at oplyse navn på deltagere