Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Diesel ansætter ny kreativ direktør

Den italienske modevirksomhed Diesel ansætter Nicola Formichetti som deres nye og banebrydende kreative direktør.
Den italienske modevirksomhed Diesel ansætter Nicola Formichetti som deres nye og banebrydende kreative direktør.

Det er netop blevet offentliggjort, at det italienske modehus Diesel har rekrutteret en ny kreativ direktør til at varetage virksomhedens fremtidige ambitioner:

”Jeg har endelig mødt en person, som er ligeså skør som mig,” skriver stifteren af Diesel Renzo Rosso i en pressemeddelelse.

Den nye kreative direktør Nicola Formichetti har planer om at rekruttere et helt nyt globalt samfund af kreative mennesker til sit team.

”Nicola deler mine visioner, og jeg finder det meget inspirerende at arbejde sammen med ham. To kreative hjerter bliver forenet og kan skabe nye, skøre og vanvittige idéer. Med hans hjælp ønsker jeg at bryde endnu flere regler,” uddyber Renzo Rosso.

Nicola Formichetti har store ambitioner for designvirksomheden og glæder sig til at tilføre virksomheden sin fortolkning af en spændende livsstil.

”Da Renzo spurgte, om jeg kunne være interesseret i jobbet, gik det op for mig, at Diesel og jeg vil de samme ting: Ingen regler! Det bliver en sjov revolution, og vores første opgave er, at rive alt det gamle fra hinanden for så at genopbygge noget større,” siger Nicola Formichetti omkring udfordringerne ved den nye stilling.

Inden Diesel har Nicola Formichetti bl.a. været ansat som moderedaktør hos det franske modehus Muegler og Vogue Homme i Japan. Han er derudover kendt for sit samarbejde med sangerinden Lady Gaga og sine bidrag i diverse modemagasiner.