Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Arnault slået til ridder

LVMH-chefen er slået til ridder af det britiske imperium
LVMH-chefen er slået til ridder af det britiske imperium

Franske Bernard Arnault, bestyrelsesformand og administrerende direktør for luksusgiganten LVMH, modtog i sidste uge titlen: Knight Commander of the Most Excellent Order of the British Empire.

64-årige Bernard Arnault har i forvejen de franske titler Commander of the French Legion of Honour og Grand Officer of the French Legion of Honour, men nu er han tilmed blevet dekoreret på den anden side af Den Engelske Kanal.

Ifølge det britiske kongehus, modtager Arnault ridder-titlen for sine ”tjenester til erhvervslivet og det omgivende samfund i Storbritannien,” skriver Womens Wear Daily.

Ud over de franske brands i koncernen, så ejer LVMH også det britiske tøjmærke Thomas Pink og det skotske whisky-label Glenmorangie. De er desuden medejere af den London-baserede juvelkoncern De Beers.

LVMH-koncernen har omkring 100 butikker i Storbritannien og beskæftiger omkring 3.000 personer.

I 2012 blev Bernard Arnault udråbt som Frankrigs rigeste mand af Challenge Magazine og verdens fjerde rigeste mand af Forbes, med en anslået formue på godt 21 mia. euro (156 mia. kroner).

Som udenlandsk statsborger, kan Arnault dog ikke kalde sig Sir, men må ’nøjes’ med at tilføje bogstaverne KBE efter sit navn.

 

Kilde: The Telegraph, WWD