Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Sidste chance: Tilmeld dig speeddating med agenter fra Frankrig

Hvis du vil have en genvej til det franske marked, er onsdag den 3. april sidste chance for at tilmelde dig Danish Fashion Institutes Speeddating med franske agenter.
Hvis du vil have en genvej til det franske marked, er onsdag den 3. april sidste chance for at tilmelde dig Danish Fashion Institutes Speeddating med franske agenter.

Det franske marked er uigennemsigtigt men lukrativt, når først man har fundet en vej ind. Sådan lyder dommen på FashionForum:

”Dansk mode bliver set som kreativt og god value-for-money. Det er slet ikke dumt at være fra Danmark,” forklarer Sophie Guyot, der er leder af parisermessen Who’s Next, til FashionForum.

Der omsættes hvert år for i omegnen af 240 mia. kr. på den franske modemarked – sammenlignet med for ca. 26 mia. kr. på det danske. Men det kan være svært at finde frem til de rigtige salgskanaler, og derfor står Danish Fashion Institute klar med endnu en omgang speeddating med agenter – denne gang med fokus på det franske marked.

Det franske modemarked adskiller sig nemlig særlig på ét punkt fra det danske, hvilket Zakia Osman Schou, der er eksportkonsulent ved den danske ambassade i Paris, tidligere har pointeret over for FashionForum: på det franske marked vrimler det nemlig ikke med agenter, som det gør på flere af de andre store danske modeeksportmarkeder:

”Agenterne er meget efterspurgte og ikke altid lette at identificere,” har eksportkonsulenten tidligere sagt til FashionForum.

Danish Fashion Institute holder speeddating den 25. april, men allerede den 22. april holdes et åbent gå-hjem-møde, hvor blandt andet ledelsen fra den store messe Who’s Next er på talerstolen. Her kan interesserede bliver klogere på, hvordan man bedst går til franskmændene – og selvfølgelig følge op med agent-speeddating tre dage senere. Men du skal skynde dig: sidste tilmeldingsfrist er i morgen, onsdag den 3. april kl. 12.

Speeddating med franske agenter

Tid: 25. april 2013

Sted: Danish Fashion Institute, H.C. Andersens Boulevard 27, 1553 Kbh. V.

Pris: 1.999 kr. for medlemmer af Danish Fashion Institute / 5.999 kr. for andre, inkl. adgang til gå-hjem-møde 22. april.

Tilmelding: Senest onsdag den 3. april kl. 12 via følgende link, hvor du også udfylder dine præferencer.

Mere info: Tjek Ofte Stillede Spørgsmål: på Danish Fashion Institutes hjemmeside eller skriv til projektassistent Olivia Thejll på ot@danishfashioninstitute.dk