Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge, Udland

Ny ordremesse satser stort i Düsseldorf

En helt ny kommerciel modemesse, What's New, tager arven fra CPD op i Düsseldorf og satser på ordrepublikummet i den sydvesttyske modeby.
En helt ny kommerciel modemesse, What's New, tager arven fra CPD op i Düsseldorf og satser på ordrepublikummet i den sydvesttyske modeby.

Ordremessen CPD i Düsseldorf lukkede dørene for sidste gang efter messen i februar i fjor. Siden da har messelandskabet i den vesttyske by koncentreret sig om den noget mindre messe The Gallery og om kvarteret omkring Kaiserswerther Strasse, hvor man finder mere end 200 mode-showrooms. Men det ændrer sig nu.

Koncernen Ocean Media, der står bag bryllupsmessen i Düsseldorf, lancerer nemlig en ny stor messe i Düsseldorf. En 4000 kvadratmeter stor smedje på det gamle Böhler-stålværk kommer således fra juli i år til at danne rammen om en ny dametøjs- og tilbehørsmesse: What’s New – The Fashion Show.

What’s New ligger i første omgang fra 20.-22. juli, altså i umiddelbar forlængelse af berliner-modeuge, så man – som traditionen byder – kan lægge sine ordrer i Düsseldorf, når modeståhejet i hovedstaden er overstået.

Der forlyder endnu intet endeligt om tilslutningen, men messens skandinaviske kontaktperson Mette Marie Georgi Nørgaard oplyser, at en række store, kommercielle spillere i dansk mode har vist interesse.

Læs mere om den nye messe her.