Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge, Udland

London: Stor vækst i besøgstal på Scoop

Scoop International tiltrak denne gang 26 pct. flere besøgende og en femtedel flere udstillere end sidste vinter.
Scoop International tiltrak denne gang 26 pct. flere besøgende og en femtedel flere udstillere end sidste vinter.

Den netop overståede – og stadig relativt unge – London-messe Scoop melder om øget tilstrømning. Det skriver FashionUnited.co.uk.

Denne gang var flere danske brands repræsenteret på Sccop, blandt andre: Margit Brandt, Malous Sander, Elise Gug, Ilse Jacobsen og Vadum.

Således besøgte 26 pct. flere gæster Scoop i Saatchi Gallery fra 10.-12. februar, sammenlignet med 2012, og også udstillerne er blevet flere det seneste år: Med flere end 250 brands på den netop overståede messe så man nemlig en tilgang på 20 pct. sammenlignet med vinteren i fjor.

”Den femte udgave af Scoop International har været den travleste hidtil med en vækst til mere end 250 udstillede mærker. Besøgstallet er steget år efter år, og det samme er interessen fra indkøbere fra såvel stormagasiner, multibrand-butikker som uafhængige butikker. Den næste messe får helt bestemt et endnu mere internationalt udtryk,” lyder det fra Karen Radley, der er stifter og adm. direktør på Scoop International.

Til sommer forventer Scoop at næsten fordoble antallet af udstillere og udvider, så også det nærliggende Phillips Gallery på Howick Place inddrages. Scoop melder, at godt 400 brands udstiller og at der til sommer vil være gratis shuttlebiler mellem de to gallerier.

Kilde: FashionUnited.co.uk