Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge

Modeugens aktører: Cecilie Pram Kjølbye

I dag kan du møde en af de to praktikanter, der året rundt arbejder på at få modeugen stablet på benene.
I dag kan du møde en af de to praktikanter, der året rundt arbejder på at få modeugen stablet på benene.

Den københavnske modeuge er i fuld gang netop i disse dage, men for nogle mennesker er modeugen noget, der arbejdes på, fuldtid, året rundt. I dag kan du møde Cecilie Pram Kjølbye, der er en af Copenhagen Fashion Weeks to praktikanter, der siden modeugen i august, har knoklet for at få hele modeuge-maskineriet til at køre. Cecilie går på 4. semester på CBS.

Hvordan forbereder du dig til CFW?

– Jeg arbejder hos CFW, og på den måde har man vel lidt mentalt forberedt sig noget tid, fordi man har arbejdet ret intenst med at få det hele til at gå op i en højere enhed og der har allerede været lange arbejdsdage.

Hvordan ser dine dage ud under selve CFW?

– Det er min første modeuge, hvor jeg er praktikant hos CFW. Derfor ved jeg ikke 100%, hvordan mine dage kommer til at se ud under modeugen, men jeg har hørt, at vi får travlt og at det bliver lange arbejdsdage – men sjovt!

Hvad forventer du at få ud af CFW?
– Jeg glæder mig, men ved ikke hvad jeg skal forvente. Nu har man arbejdet på modeugen de sidste måneder, så nu glæder man se til at se resultatet af sit arbejde. Jeg håber, at det stykke arbejde man har lavet bliver vellykket – man håber jo lidt, at det bliver den bedste modeuge der hidtil har været i København.

Hvad ser du mest frem til?
Ser frem til en modeuge spækket med fede shows, events og god stemning. Jeg ser meget frem til at se, hvordan modeugen vil forløbe og forhåbentlig vil alt det vi har arbejdet på forløbe uden problemer og blive modtaget godt. Glæder mig derudover til at se, hvilke tendenser/trends vi kommer til at se på de forskellige runways.

Har du nogle særlige rutiner eller ting du skal nå?

Har egentlig ikke noget på nuværende tidspunkt – tror først jeg kan sige det, når modeugen er gået i luften.

Hvad betyder modeugen for dig professionelt?
Har fået at vide, at det er hårdt arbejde og lange dage – men er helt sikker på, at det bliver nogle sjove dage!. Derudover skal man vel også være rimelig opdateret hele vejen rundt, hvis nogen ringer og har brug for informationer om diverse ting.

Hvad er din bedste modeugeoplevelse nogensinde?
Jeg har egentlig mange gode minder fra de tidligere modeuger, men det bedste må næsten være de hyggelige stunder jeg har haft med mine venner til diverse events og arrangementer.

(Cecilie svarede på FashionForums spørgsmålet lige inden modeugen gik i gang)