Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Modeugens aktører: Gaia Brandt Rasmussen

Mød Gaia Brandt Rasmussen og hør, hvad hun glæder sig mest til og hvorfor hun ikke er at finde på messerne i år.
Mød Gaia Brandt Rasmussen og hør, hvad hun glæder sig mest til og hvorfor hun ikke er at finde på messerne i år.

Sædvanen tro kickstarter FashionForum Copenhagen Fashion Week med Modeugens Aktører. I dag kan du møde designer Gaia Brandt Rasmussen, der står bag strikmærket Gaia.

Hvad glæder du dig mest til ved dette års modeuge?
“Jeg glæder mig naturligvis til at skulle afholde mit eget show og se resultatet af flere måneders arbejde og ikke mindst ser jeg frem til den forløsning det er, når det hele er afviklet. Modeugen er fuld af møder og kreativitet. Det er et øjeblik, hvor jeg kan fuldt ud vise GAIA universet på en kontrolleret og eftertænksom måde. For mig er dette et særligt øjeblik sammen med mit team, gæster og alle de vidunderlige og involverede mennesker.”

Har du en tradition under modeugen? / Noget du skal gøre/se/osv. for at det kan blive rigtig modeuge?
“Traditionen for mit vedkommende må være arbejde og alt for lidt søvn. Bortset fra et helt puslespil af ting jeg skal nå og folk jeg skal snakke med, planlægger jeg ikke så meget, men ligger op til noget spontant og hvad der ellers passer tidsmæssigt.”

Hvilket show vil du anbefale og hvorfor?
“Jeg syntes, der er mange interessante brands på programmet. De har allesammen deres egen og en ny fortolkning af AW13, som er spændende at se. Jeg har desværre ikke selv tid til at se særligt mange shows, men nogle af dem jeg kunne tænke mig at se, er Stine Riis, Tabernackle Twins, Anne Sofie Madsen, Soulland og Wood Wood.

Hvorfor er GAIA ikke på messe under den københavnske modeuge i år?
“For mig er det et spørgsmål om prioritering, tid og økonomi. Fokus for denne sæson er international udvikling, hvor der er nogle spændende ting i gang. Vi skal have private aftaler med vores kunder i studiet. Det er også for at give en mere personlig introduktion til  AW13 kollektionen.”