Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge

New Generals samarbejder med David Andersen

Det danske børnetøjsmærke har indledt samarbejde med designer David Andersen om en række - naturligvis bæredygtige - showpieces.
Det danske børnetøjsmærke har indledt samarbejde med designer David Andersen om en række - naturligvis bæredygtige - showpieces.

Det danske børnetøjsbrand New Generals har indgået samarbejde med designeren David Andersen.

Børnetøjsmærket kombinerer sort grafisk “voksenæstetik” og bæredygtighed i en cocktail, som blandt andet har fået stormagasinet Barney’s i New York til at spærre øjnene op og smide kollektionerne på hylderne – som eneste danske børnetøjsmærke.

Og netop det sorte og grafiske er også David Andersens varemærke, hvorfor han til New Generals’ show ved modeugen har designet en række bæredygtige showpieces.

“David Andersen er en af de mest innovative designere på voksenmoden. Vi elsker alt, hvad han står for, og da en del af vores koncept går ud på at fortolke tendenser i netop den verden og omsætte dem til funktionelt og smukt børnetøj, er samarbejdet en helt naturlig del af vores udvikling.” forklarer New Generals adm. direktør Majbrit Weidemann.

New Generals’ modeshow løber af stablen fredag den 1. februar kl. 10.30 i Bella Center (kun for inviterede).