Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge

Københavnske messer samarbejder om fri entre - og transport

Der er stadig konkurrence om indkøberne og udstillerne. Men nu er messerne alligevel klar med samarbejde om fælles - gratis - indgangsbillet og transport under Copenhagen Fashion Week.
Der er stadig konkurrence om indkøberne og udstillerne. Men nu er messerne alligevel klar med samarbejde om fælles - gratis - indgangsbillet og transport under Copenhagen Fashion Week.

”Det er virkelig godt, at modemesserne samarbejder om at gøre København til en endnu mere attraktiv modeby.

Så kort og præcist lyder det fra Eva Kruse, adm. direktør i Danish Fashion Institute og Copenhagen Fashion Week oven på meldingen om, at alle tre københavnske messer nu samarbejder, så man på én og samme billet får adgang til såvel Vision i Lokomotivværkstedet, CIFF i Bella Center og Gallery i Forum.

”Det har længe været et stort ønske fra branchen, at vi kunne få én billet med adgang til alle messer og at shuttleservicen kunne blive en reel service for indkøberne og omfatte alle destinationer. Så herfra skal der lyde stor ros til messerne for nu at have sikret disse tiltag,” lyder det fra Eva Kruse.

Og det indgangssamarbejde – i kombination med gratis transport mellem alle messelokationerne – er faktisk unikt for Danmark.

“Vi sørger for transport i miljørigtige biler mellem de tre messer. Det er et positivt og meget dansk signal at sende. Det er vigtigt for både indkøberne og messerne, at byen fungerer og er kædet sammen for at gøre det så nemt og tilgængeligt som muligt for messegæsterne,” siger Natasha Skou, PR og marketing manager for Vision.

Håbet er, at det vil få indkøberne til at blive længere tid i København og besøge flere messer, og selvom Dansk Mode og Tekstil i 2012 trak sig fra det officielle samarbejde mellem messerne vedrørende modeugen, hører brancheforbundet alligevel til blandt de økonomiske støtter bag foretagendet.

Den gratis adgang til messerne gælder alle branchefolk, der forudregistrerer sig til en af de tre messer. Indgangsbilletten til én messe giver automatisk adgang til de to øvrige. Alle præregistrerede messegæster kan køre gratis med metro i forbindelse med Copenhagen Fashion Week, og mellem messerne kan de benytte direkte shuttlebusser, for som Kristian W. Andersne, der er direktør for CIFF, siger:

“Vi konkurrerer naturligvis stadig om både udstillere og om at tiltrække messegæsterne. Det er med til at holde os skarpe og opdaterede. Men ellers handler det om at skabe en logistik der fungerer, så det bliver easy life at være både gæst og udstiller i København.”