Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

2012 i modebranchen: Dea Kudibal / Kudibal

Hver dag i december åbner FashionForum en låge i julekalenderen og kaster et hurtigt blik på året, der gik, og året, der kommer, hos en række af de vigtigste spillere i dansk mode.
Hver dag i december åbner FashionForum en låge i julekalenderen og kaster et hurtigt blik på året, der gik, og året, der kommer, hos en række af de vigtigste spillere i dansk mode.

FashionForums julekalender sætter hver dag i december branchefolk fra alle dele af dansk mode stævne til en lynhurtig snak om 2012 og udsigterne for 2013. I dag er Dea Kudibal, stifter og designer bag brandet Kudibal, i den varme stol.
Hvad har været højdepunktet i 2012?
At jeg blev gift 2 gange – Med den samme mand Peer Juul Glud – Første gang d. 24. februar i Caribien og derefter d. 11. august i Danmark på den smukkeste lille ø.

Hvad har været det sværeste?

At få tid til alt det jeg gerne vil – Jeg elsker mit arbejde og at være sammen med mine kære – Og så elsker jeg at ”nusse rundt” alene – Det har helt klart være årets største udfordring at få den tid til hver ting, jeg kunne tænke mig.

Hvad glæder du dig især til i 2013?

At jeg skal flytte til Kina med min familie for at udvide Kudibal med retail i Asien.

Hvad har været årets vigtigste modenyhed?

Jeg synes, at det er fantastisk at København bliver mere og mere interessant rent shoppe mæssigt. For eksempel åbnede Louis Vuitton i 2012 deres flotte nye butik, Stella McCartney slog dørene op for deres første stand alone butik i København, og Kassandra har nu 3 butikker med det lækreste lækre – Det er da lidt af en bedrift og dejlige nyheder i 2012!

Har du lært noget nyt i år?

Jeg har lært en masse nyt i 2012 – det vigtigste er nok at min sårbarhed, der er kommet ved at have en lille søn ikke må styre mine handlinger og beslutninger, og jeg stadig må efterleve mit gamle motto: ”Vi har kun ét liv, og vi må få det bedste ud af det”.

Hvad har været din bedste opdagelse i år?

Min nye designassistent Vicky, som starter hos Kudibal d. 2. jan. 2013

Hvilken genstand kunne du ikke undvære i dit arbejde?

Min pantone farvebog og andre farvebøger – Farverne i vores Kudibal-kollektioner er utrolige vigtige, og det er vores mønstre og farver mange af vores kunder kommer nysgerigt tilbage efter sæson efter sæson. Vi følger ikke slavisk hvilke farver trendforskerne forudser bliver de nye farver – Vi bruger de farver vi selv synes er rigtige lige nu og sammensætter dem, som vi synes er smukt.

Hvad er dit fix?

Yoga og i mere aktive perioder løb. Jeg kan blive helt afhængig af at løbe og har besluttet at en ny aktiv periode starter d. 2. januar.

Hvad ønsker du dig i julegave?

En ny yogamåtte, og at vores søn får plads i en udflytterbørnehave.

Hvad er dit nytårsforsæt?

At overholde fartgrænserne.