Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Jewlscph: Slut med julegaver, der skal byttes

Jewlscph har taget nye midler i brug for at imødekomme hjælpeløse ægtemænd og opgivende kærester, der er på jagt efter den rette julegave til deres livs udkårne.
Jewlscph har taget nye midler i brug for at imødekomme hjælpeløse ægtemænd og opgivende kærester, der er på jagt efter den rette julegave til deres livs udkårne.

Jewlscph har taget nye midler i brug for at imødekomme hjælpeløse ægtemænd og opgivende kærester, der er på jagt efter den rette julegave til deres livs udkårne. Det danske smykkefirma Jewlscph har derfor åbnet en pop-up butik i Illum, hvor de opfordrer mændene til at tage et foto med af deres kone eller kæreste, så personalet kan hjælpe dem med at finde det helt rigtige smykke.

”Man kan se utroligt meget ud fra et billede. Vi kan afkode kvindens stil og vi kan se, hvilke farver og former, der passer godt til netop hende. Det er fx ikke godt med runde øreringe til et rundt ansigt, fordi det bliver for voluminøst. Der giver dråbeformede øreringe ofte en bedre harmoni,” forklarer Mai Manniche, designeren bag mærket, til FashionForum.

Smykkefirmaet har ikke egen butik, så den dialog de får med kunderne i Illum er ret vigtig, da den daglige kontakt for det meste er med forhandlere.

”Det giver os en enestående mulighed for, at komme tæt på vores slutkunder og finde ud af, hvilke behov de har. Der kommer rigtig mange forskellige mennesker, fordi Illum har en helt særlig rolle som centrum for meget julehandel. Man kan finde næsten alt her og derfor er det også et supergodt sted for os at ligge,” siger Mai Manniche.

Udover at få en bedre kundekontakt, får Jewlscph lov at snuse til livet som selvstændig butik og Mai Manniche kan kun opfordre andre til at gøre det samme:

”Hvis man går og overvejer at åbne et flagskib er det en rigtig god idé at åbne en pop-up butik først, fordi det giver et godt indblik i, hvordan det hele fungerer, og man får en mere klar ide om, hvad man godt kunne tænke sig,” siger Mai Manniche.

Den lille midlertidige butik lukker og slukker d. 30. december 2012.