Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Won Hundred lancerer undertøj

Brandet lancerer nu en undertøjskollektion i økologisk bomuld - og flere nye tiltag er på vej.
Brandet lancerer nu en undertøjskollektion i økologisk bomuld - og flere nye tiltag er på vej.

Det danske brand Won Hundred udvider nu porteføljen og lancerer en undertøjslinje til både damer og herrer. Fra denne måned kan man således finde tre forskellige styles til hvert køn, alle lavet i økologisk bomuld og pakket i FSC-certificeret papir.

Kollektionen skal indtil videre sælges i brandets egne butikker og på nettet.

”Vi har lavet linjen til vores egne butikker, da vi så et behov for enkelt undertøj at kombinere med vores kollektion. Vi valgte at lave det i certificeret økologisk bomuld, da vi meget gerne vil støtte op om den positive udvikling, der er sket i tekstilbranchen. Man er begyndt at tænke over hvordan og under hvilke forhold tøj er fremstillet,” siger Nikolaj Nielsen, grundlægger af og kreativ direktør for Won Hundred, til FashionForum.dk.

Flere tiltag – og mere økologi
Undertøjslinjen bliver ifølge Nikolaj Nielsen ikke det eneste, Won Hundred kommer til at lave i økologiske materialer.

”Vi håber da, at det er den første af mange økologiske kollektioner, vi kommer til at producere i fremtiden og at slutbrugeren kan mærke en forskel ved at købe et produkt, hvor man har taget et helhedsansvar for miljø og socialt ansvar i hele fremstillingsprocessen,” siger han og fortæller, at der er flere nye tiltag på vej fra brandet.

”Vi glæder os meget til at vores nye læderkollektion som består af blandt andet punge, Ipad covers og nøgler. Den kommer i vores egne butikker omkring start december.”