Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ny dansk app samler butikker og brands

En ny dansk app giver kunderne et ekstra redskab til at navigere efter, når der skal shoppes.
En ny dansk app giver kunderne et ekstra redskab til at navigere efter, når der skal shoppes.

En ny dansk app, der skal guide forbrugerne direkte til butikkerne, har set dagens lys. Fashion Finder er et moderegister, der gør det lettere at orientere sig om, hvor forskellige butikker og brands findes. Dermed er der kommet en dansk pendant til den norske app  Storelocater, der er Skandinaviens største register.

Man søger enten på en bestemt butik eller på et brand og ved hjælp af en GPS-funktion, kan man hurtigt orientere sig om, hvor de ligger i forholde til ens lokation. På nuværende tidspunkt er mere end 200 butikker og brands registeret på Fashion Finder.

LÆS OGSÅ: Norsk moderegister er skandinaviens største

De butikker, der ønsker at være en del af konceptet, opretter selv en profil på fashionfinderapp.com og kan herefter opdatere profilen løbende, så udvalget hele tiden svarer til det, der findes i butikken. Det er ambitionen, at app’en skal være ajourført, så ingen kunder løber forgæves.

Moshi Moshi på Østerbro er én af de butikker, der allerede benytter sig af app’en.

“Med FashionFinder har vi som butik fået en ny og unik mobil kanal og er nu synlige direkte i hånden på kvinder, der er ude at shoppe,” siger Anja Torjusen, bestyrer af Moshi Moshi, i en pressemeddelelse.