Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Eksportrådet: Få gratis rådgivning under modeugen.

Eksportrådet har samlet et hold af internationale sektorrådgivere - og de står klar til at hjælpe dig med dine eksportambitioner under modeugen. Helt gratis.
Eksportrådet har samlet et hold af internationale sektorrådgivere - og de står klar til at hjælpe dig med dine eksportambitioner under modeugen. Helt gratis.

Interesseret i at få værdifuld ekspertrådgivning om markederne i bl.a. Japan, Rusland, Sverige, Tyrkiet eller Tyskland? Så spids ørerne – eller rettere øjnene – og følg med her. For under modeugen har Eksportrådet samlet et hold af deres internationale sektorrådgivere – og allerede nu kan du planlægge et møde med dem på din egen messestand under modeugen i august.

Sektorrådgiverne har en masse konkrete og gode råd til danske virksomheder, og har stor viden om både markederne og samarbejdspartnerne.

”Eksportrådet kan hjælpe med blandt andet agenter og distributører på nye markeder, samt arrangere eksportfremstød, events og PR. Det er ofte ikke nemt at finde gode samarbejdspartnere, og det kræver ofte personlige netværk, referencer og et godt match,” lyder det fra Klaus I. Hell, global teamleder for mode og design hos Eksportrådet, til FashionForum.dk.

En række internationale markeder
Dermed er der meget værdifuld viden at hente. Sektorrådgiverne sidder normalt placeret på de danske ambassader rundt omkring i verden, men er nu altså hjemme og kan besøge danske virksomheder direkte på fx messestandene – og der er ikke kun viden, men også mulige tilskud at hente.

”Vi vil være tilstede under modeugen i København. Eksportrådet har netværk på de lokale markeder, og der kan opnås tilskud til forskellige eksportprogrammer for små og mindre modevirksomheder,” lyder det fra Klaus I. Hell.

Sektorrådgiverne er hjemme og kan repræsentere Sverige, Polen, Tyskland, Holland, Belgien, Uk, Italien, Tyrkiet, Mellemøsten, USA, Canada, Japan, Rusland, Taiwan, Sydkorea og Kina.

Er du interesseret i at deltage, kan du allerede nu udfylde tilmeldingsformularen her.

Derefter bliver man i nærmeste fremtid kontaktet af det eller de markeder, man gerne vil høre mere om, så man kan få sat et møde op.

”Et møde er gratis og en god mulighed for at trykprøve om kollektionen vil have gode chancer på nye eksportmarkeder. Måske sælger man allerede til enkelte kunder på udvalgte markeder, men ønsker at finde agenter til at udvide salget,” lyder det opfordrende fra Klaus I. Hell.

Spørgsmål og henvendelser rettes til Klaus I. Hell på klahel@um.dk.

Billede: Hong Kong skyline