Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Teko udvikler 14.000 sygehus-uniformer

Til det nye sygehus i Region Midtjylland skal Teko udvikler 14.000 uniformer til en række forskellige personalefunktioner.
Til det nye sygehus i Region Midtjylland skal Teko udvikler 14.000 uniformer til en række forskellige personalefunktioner.

Teko i Herning spiller en central rolle, når de ansatte på sygehusene i Region Midtjylland skal have nye uniformer.

Uddannelsesinstitutionen skal udvikle nye uniformer til 14.000 af de ansatte på hospitalerne i Region Midtjylland. Der skal designes uniformer til blandt andet læger, sygeplejersker, sosu-assistenter og fysioterapeuter. Det skriver Aoh.dk.

Teko i Herning skal konkret stå for produktudvikling og konstruktion af en række centrale uniformsdele samt tests af nye metervarer og tilbehør. Og de ansatte skal i høj grad inddrages. Regionen ønsker, at de ansattes ønsker og behov omkring design og funktionalitet skal i fokus.

"For Teko er uniformsprojektet rigtig spændende og udfordrende. Udfordringen ligger i at få udviklet nye pasforme og størrelsessystemer, der kan imødekomme brugernes behov hos både mænd og kvinder," forklarer Hanne Troels Jensen, der er chef for Videncenter for Intelligente Tekstiler ved Teko.

Regionsrådsmedlem Conny Jensen (S), Herning, er glad for, at Teko har fået opgaven.

"Teko har vundet internationale priser i designudvikling og leverer altid nogle spændende produkter. Måske kan resultatet udbredes til andre regioner og måske også til interessenter i udlandet," siger Conny Jensen.

Kilde: Aoh.dk.
Billede: TEKO AW12-show