Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Bestseller åbner 200 nye butikker i Kina

Bestseller Fashion Group China har indgået en aftale med det kinesiske selskab Wanda Mall. Aftalen betyder, at den kinesiske afdeling af Bestseller skal åbne 200 nye butikker i Kina. Efter planen skal de være åbnet inden udgangen af 2013. Det oplyser Bestseller til epn.dk.
 
Et godt samarbejde
Ifølge Dan Friis, der leder Bestseller Fashion Group China sammen med Allan Warburg, har de samarbejdet med Wanda de sidste otte år. I den perioden er der blevet åbnet ca. 150 butikker i Wandas shopping-centre og ca. 120 butikker i Wanqian Department Stores.
 
"Det er et succesfuldt salg i vores butikker og samarbejde, der gøre denne større aftale for fremtidige åbninger mulig," siger Dan Friis til epn.dk.
 
Fashion Group China
Fashion Group China er en af Kinas førende modekoncerner med over 5.100 butikker i mere end 300 byer i Kina. Gruppen tæller mærkerne Only, Jack & Jones, Selected og Vero Moda. Fashion Group China blev etableret i 1996 og er ejet 50 pct. af Holch Povlsen-familien og 50 pct. af Dan Friis og Allan Warburg.
 
Only var den første af de danske butikker, der blev åbnet i Kina. Det var i 1996. I dag ligger der 1.449 Only-butikker i landet.
 
Kilde: epn.dk
Foto: Only