Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ung britisk designer laver kollektion for Topshop

Kun et par dage efter H&M kunne afsløre, at deres næste store designsamarbejde bliver med Maison Martin Margiela, kan Topshop nu løfte sløret for et samarbejde af samme slags.
Kun et par dage efter H&M kunne afsløre, at deres næste store designsamarbejde bliver med Maison Martin Margiela, kan Topshop nu løfte sløret for et samarbejde af samme slags.

Kun et par dage efter H&M kunne afsløre, at deres næste store designsamarbejde bliver med Maison Martin Margiela, kan Topshop nu løfte sløret for et samarbejde af samme slags. Den britiske high-street kæde har nemlig indgået en aftale med den unge britiske designer JW Anderson om en kollektion. Det skriver The Daily Telegraph.

Kollektionen kommer blandt andet til at indeholde jersey, denim, strik og overtøj samt en lang række samlerting som blyanter, gamle magasiner og fotografibøger.

”Jeg er meget glad for at samarbejde med Topshop. Det giver mig mulighed for at nå ud til et meget bredere publikum med mine designs. Det har altid været meget vigtigt for mig, at mine kollektioner er tilgængelige for alle med en interesse i mode og design,” siger JW Anderson.

Den irsk-fødte designer har hurtigt etableret sig som et af de nye talenter på den britiske modescene. Han har studeret herretøj på London College of Fashion og lancerede sin første herrekollektion i 2008. Den første til kvinder var AW10-kollektionen.

”Lanceringen med JW Anderson er en ny og spændende tilgang til vores samarbejder for Topshop,” siger Kate Phelan, kreativ direktør i Topshop.

”Kollektionen er en ”best of” af alle hans designideer frem til nu, en slags must have-garderobe af eftertragtede ting fra denne unikke designer. Det interessante twist er de cool samlergenstande som udgør resten af kollektionen, og som JW Anderson selv har valgt.”

Debutkollektionen lander i butikker til september. Og Topshop har allerede nu store forventninger til samarbejdet. En ny kollektion er nemlig allerede fastlagt til starten af 2013.

Kilde: The Daily Telegraph
Billede: JW Anderson SS12