Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

H&M afslører nyt designsamarbejde

Den svenske modegigants nyeste designsamarbejde bliver med franske Maison Martin Margiela
Den svenske modegigants nyeste designsamarbejde bliver med franske Maison Martin Margiela

Lanvin, Karl Lagerfeld og Matthew Williamson er alle på listen over internationale designinstitutioner, der har samarbejdet med H&M. Og nu har den svenske modekæde løftet sløret for det nyeste samarbejde i rækken; med franske Maison Martin Margiela.

Med samarbejdet kan H&M-fans se frem til skarp, konceptuel mode fra det franske designhus. Kollektionen rummer både tøj og accessories til mænd og kvinder og kommer i butikkerne 15. november og vil kunne købes i 230 H&M-butikker over hele verden samt på h&m.com.

“Maison Martin Margiela er et af de vigtigste og mest indflydelsesrige modehuse i de sidste tre årtier. Jeg er virkelig spændt på dette samarbejde, som vil give modeelskere over hele verden mulighed for at klæde sig i særligt udvalgt tøj fra Maison Martin Margiela. Dette samarbejde er en stor og uforglemmelig modebegivenhed,” siger Margareta van den Bosch, kreativ rådgiver i H&M, i en pressemeddelelse.

Hos Maison Martin Margiela er en af kernekoncepterne, at alting gøres som et team. Og derfor kommer modehusets kommentar også fra – netop – hele modehuset.

“Vi er meget glade for at kunne præsentere Maison Martin Margiela-tøj sammen med H&M, og give en nyfortolkning af vores vision. Demokratisk mode har altid været omdrejningspunktet i vores kreative proces, og samarbejdet med H&M giver os mulighed for yderligere at understrege denne tanke. Vi vil forene de to forskellige universer, som disse to modehuse repræsenterer, på en måde som vil overraske alle.”

Maison Martin Margiela blev grundlagt i 1988.