Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Tommy Hilfiger lancerer ny non-profit kollektion

Tommy Hilfiger vil donere 100 pct. af indtjeningen fra den nye kollektion, The Promise Collection, der har Katie Holmes som ambassadør, til velgørenhed.
Tommy Hilfiger vil donere 100 pct. af indtjeningen fra den nye kollektion, The Promise Collection, der har Katie Holmes som ambassadør, til velgørenhed.

Med skuespillerinden Katie Holmes som ambassadør har Tommy Hilfiger lanceret The Promise Colletion, hvor 100 pct. af indtægterne doneres til velgørenhedsorganisationen The Millennium Promise. 

The Millennium Promise er en støtteorganisation med en målsætning om at halvere ekstrem fattigdom inden 2015 – og det ønsker det ærkeamerikanske brand at støtte op om. 

Tommy Hilfiger har som en del af projektet udråbt Katie Holmes til international brand-ambassadør. Det betyder at skuespillerinden vil assistere virksomheden i dens bestræbelser på at gøre opmærksom på den ekstreme fattigdom, som den afrikanske befolkning lever under. 

Kollektionen er en nyfortolkning af amerikanske designklassikere, med farver, print og motiver, der repræsenterer den afrikanske stil. Den består af både tørklæder, smykker, badetøj og briller til både mænd og kvinder.

The Promise Collection kan købes i udvalgte Tommy Hilfiger-butikker i Europa, USA, Mexico og Indien. Den kan også købes i Macy’s og på Tommy.com fra april måned.

Alt overskud går ubeskåret til The Millennium Promise-projektet.

"Det er mig en stor ære at byde Katie Holmes velkommen som ambassadør for The Promise Collection – Håbets Kollektion", siger Tommy Hilfiger i en pressemeddelelse.

"Hendes støtte er afgørende for vores målsætning om at udbrede kendskabet til dette utrolig vigtige arbejde, som Millennium Promise udfører i Afrika. Jeg tror på, at vi sammen i vores levetid kan eliminere den ekstreme fattigdom".

Om partnerskabet med Tommy Hilfiger og sit engagement i projektet fortæller Katie Holmes:

"Dette partnerskab handler om at lære befolkningen at håndtere de praktiske ting selv, som skal til for at etablere og kontrollere deres egne ressourcer, bekæmpe sygdom og uddanne fremtidens generationer.” 

Jeffrey Sachs, der er leder af The Earth Institute ved Columbia University og stifter af Millennium Promise, mener at projektet har fået de mest fattige lande i Afrika med og at der er sket stort gennembrud der har medført at de har været i stand til at nedbringe fattigdom, hungersnød og sygdom. 

Dog ligger der stadig en stor udfordring i at udbrede disse tiltag på det afrikanske kontinent. 

”Tommy Hilfiger og Katie Holmes inspirerer millioner af mennesker verden over til at se, hvordan også de kan bidrage til denne kæmpe bølge af succes. Når bare vi står sammen, kan vores generation stoppe fattigdom,” konkluderer Jeffrey Sachs.