Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Style Butler deltager i japansk EU-fremstød

For nyligt deltog Style Butler i EU’s store Gateway-initiativ for mode i Tokyo, hvor det danske brand fremviste deres AW12-kollektion.
For nyligt deltog Style Butler i EU’s store Gateway-initiativ for mode i Tokyo, hvor det danske brand fremviste deres AW12-kollektion.

 

For nyligt deltog Style Butler i EU’s store Gateway-initiativ for mode i Tokyo, hvor det danske brand fremviste deres AW12-kollektion. Hvert år udvælger EU 40 europæiske designere til at repræsentere europæisk mode i Japan – et fremstød der omfatter udstillinger, presseevents og coaching i forbindelse med netop det japanske marked. 
 
Fremstødet kulminerede i et stort modeshow på det eksklusive Grand Hyatt hotel i Tokyos Roppongi-distrikt.
 
”Vi ser store muligheder på de nordasiatiske markeder, hvor kvalitet og elegance spiller stor rolle for den kvindelige forbruger,” fortæller kreativ direktør Pernille Leschly Halle fra Style Butlers kontor i Shanghai. Hun tilføjer 
 
”Fremstødet har genereret mange stærke leads, og vi forventer, at vores SS13-kollektion vil være stærkt repræsenteret i Japan.”
 
Det er anden gang inden for godt et år, at Style Butler bliver udvalgt til et japansk arrangement. I januar 2011 repræsenterede Style Butler CPH Vision på Creators Village i Tokyo. Style Butler var videre på podiet i Kina i marts i år, hvor kollektionerne blev vist frem for de kinesiske forbrugere ved et større modeshow med Kopenhagen Fur, da den nye SAS-rute fra København til Shanghai blev etableret. Ruten blev åbnet i marts 2012 af Hans Kongelige Højhed Prins Henrik, og i den forbindelse benyttede en lang række danske virksomheder lejligheden til at promovere dansk mode.