Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Zarah Voigt udstiller på Sophienholm.

Kunstmuseet Sophienholm åbner sine døre for en udstilling ved navn ZARAH VOIGT // JEAN VOIGT med værker af smykkedesigneren Zarah Voigt og hendes far, multikunstneren Jean Voigt.
Kunstmuseet Sophienholm åbner sine døre for en udstilling ved navn ZARAH VOIGT // JEAN VOIGT med værker af smykkedesigneren Zarah Voigt og hendes far, multikunstneren Jean Voigt.

Kunstmuseet Sophienholm åbner sine døre for en udstilling ved navn Zarah Voigt // Jean Voigt med værker af smykkedesigneren Zarah Voigt og hendes far, multikunstneren Jean Voigt.

Zarah Voigt udstilling:

´Insectorum Adventa´ Er navnet på den danske smykkedesigners udstilling hvor ”Insekternes Eventyr” er det underliggende tema, der spiller op til Zarah Voigts fantasibårne og sofistikerede smykkeunivers, der understøttes af detaljerede arbejdsskitser og fotos.

Derudover byder udstillingen på et overraskelses-tableau med levende insekter.

Jean Voigt-udstilling:

Zarah Voigt hylder sin far, Jean Voigt, der var hendes læremester.

En talentfuld, mangesidig, provokerende og opsigtsvækkende kunstner med genial evne for at gøre det hæslige pragtfuldt og det ækle smertelig smukt.

Med et eksklusivt udvalg af mageløse Haute Couture kreationer fra Jean Voigts modehus i Paris giver Zarah Voigt et indblik af hans kunst gennem modens verden – videre til teatret som scenograf med maleriske kostumer og sceneskitser, og endelig som kunstmaler med olie, litografi, gouache og akvarel.

Udstillingen vil blive ledsaget af fotos og film om begge kunstnere.

På åbningsdagen præsenteres bogen ´Smykkets Forunderlige Sprog´.

Et værk om Zarah Voigts smykkeprydelser skrevet af hendes mor, modedesigneren Maria Sander.

Zarah Voigt // Jean Voigt-udstillingen på Sophienholm  9. juni – 16. august 2012.

Sophienholm. Nybrovej 401. 2800 Kgs. Lyngby.